You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Parinama Yoga

Τι σημαίνει Parinama;

Parinama στην κλασσική γλώσσα της Ινδίας (τα σανσκριτικά) σημαίνει διαμόρφωση.

Τι είναι η Parinama;

Η Parinama είναι μια σχολή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη διαμόρφωση και εξυγίανση σώματος και σκέψης μέσω της παράδοσης μαθημάτων της Χάθα Γιόγκα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν χαλάρωση, στάσεις, τεχνικές αναπνοής και διαλογισμό. Παραδίδονται μαθήματα ομαδικά, ατομικά και μαθήματα για εγκύους. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με yoga mats, κουβέρτες και μαξιλάρια για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο κάθε ασκούμενος. Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή έτσι ώστε ο ασκούμενος να λαμβάνει την ανάλογη προσοχή από το δάσκαλο.

Τμήματα και για αρχάριους

Θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας.

Πως γεννήθηκε η ιδέα για την Parinamayoga

Ονομάζομαι Τζωρτζίνα Κλάδη και είμαι γεννημένη στην Αθήνα το ‘88. Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών. Όταν η μητέρα μου αποφάσισε να με εμπιστευτεί στα χέρια της γκουρού της. Ήμουν ένα άτομο με ευπαθή οργανισμό, καθώς είχα άσθμα, επομένως και θεώρησε πως η θεραπευτική γιόγκα ήταν η λύση για να αντιμετωπισθεί αυτή μου η ευαισθησία. Δουλεύοντας μαζί της όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολλά για τον εαυτό μου, τις ανάγκες μου, τα όρια μου καθώς και το σεβασμό - φροντίδα που χρειάζεται το σώμα. Η γιόγκα με βοήθησε σε πολλά επίπεδα, ψυχικά και σωματικά.

Το 2009 συμμετείχα σε ένα ταξίδι που διοργάνωσε η δασκάλα μου, κυρία Περίν Ανδρέ στην Ινδία σχετικά με τη Γιόγκα όπου και έμεινα δύο μήνες. Ήταν η αρχή του νήματος αφού με παρότρυνση της αποφάσισα να ασχοληθώ και επαγγελματικά με τη γιόγκα.

Έπειτα από χρόνια, το 2013, ταξίδεψα στην Ούτσκα της Πολωνίας για το δίπλωμα μου όπου έμεινα εσώκλειστη για 2 μήνες στο Σιβανάντα άσραμ της Πολωνίας. Μόλις επέστρεψα από εκείνο το ταξίδι άνοιξα και δημιούργησα με πολύ αγάπη και αφοσίωση τη σχολή μου Parinamayoga. Η Parinamayoga είναι ένας χώρος τον οποίο θεωρώ κομμάτι της ψυχής καθώς μέσα σε αυτόν οι μαθητές μου και εγώ ερχόμαστε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

Νιώθω πολύ ευγνώμων για όλη αυτήν την εμπειρία ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα κατά την διάρκεια αυτών των ταξιδιών. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την μέντορα μου κυρία Περίν Ανδρέ που με καθοδήγησε και με βοήθησε σε όλο αυτό το ταξίδι που ονομάζεται Γιόγκα όπως και την μητέρα μου που με ώθησε στον εναλλακτικό δρόμο της Γιόγκα.

    • Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε πρακτική μαζί μας, στείλτε μας πρώτα ένα email, όπου μπορείτε να αναφέρετε κάποια πράγματα για εσάς ή για την εμπειρία σας σχετικά με τη Γιόγκα εάν υπάρχει. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας.
    • Για το πρώτο μάθημα ζητάμε να γίνεται πάντα μια κράτηση θέσης, καθώς προσπαθούμε να γίνεται η ένταξη των νέων ασκούμενων όσο γίνεται πιο ομαλά και αποτελεσματικά. Παρακαλούμε σεβαστείτε το, κλείστε τη θέση σας αρκετά νωρίτερα, και ειδοποιήστε μας εγκαίρως σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε.
    • Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία. Υπάρχουν διαθέσιμα τμήματα και για αρχάριους. Ζητήστε μας να σας προτείνουμε πιο μάθημα ταιριάζει στις ανάγκες σας.
    • Τα πακέτα μαθημάτων ισχύουν για τον εκάστοτε ημερολογιακό μήνα. Παρακαλούνται όλοι οι ασκούμενοι να είναι συνεπείς στην τήρηση των υποχρεώσεών τους, για την ομαλή λειτουργία της σχολής.
    • Όλα τα νέα της σχολής ανακοινώνονται μέσω email, με αναρτήσεις στο site και στα social media της σχολής. Εάν δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε σε κάποιο από αυτά τα σημεία, επικοινωνήστε μαζί μας.